VPN via Wireguard fungerar inte

Uppdaterad

Alla användare med VPN via Wireguard behöver skapa och ladda ned nya konfigurationsfiler, då de tidigare har blivit avaktiverade.

Skapa och ladda ned nya konfigurationsfiler för Wireguard

Varför behöver jag byta ut mina konfigurationsfiler?

Femte juli-stiftelsen som utvecklat VPN-tjänsten upptäckte nyligen att det hade skett ett dataintrång i ett av deras utvecklingsverktyg. De har inte sett några indikationer på att intrånget ska ha resulterat i något, men för säkerhets skull tog de beslutet att avaktivera samtliga Wireguard-filer.

Läs mer om händelsen

Guide taggad med: vpn