Var hittar jag OCR-nummer och övriga Betalningsuppgifter?

Uppdaterad

Du som använder Bankgirobetalning som betalningsmetod behöver ange OCR-nummer när du betalar. OCR-numret är unikt för varje faktura och för att ta del av detta samt övriga betalningsuppgifter behöver du öppna din digitala faktura. Gör detta genom att välja "Öppna fakturan" i fakturamejlet.

TIPS! Du kan även betala direkt via din digitala faktura. Då behöver du inte ange OCR-nummer varje gång du betalar din faktura. Gör detta genom att välja "Till betalning". Där kan du välja mellan olika betalningsmetoder. Detsamma gäller om du byter till automatiska betalningar istället för att betala manuellt.

Guide taggad med: ocr-nummer faktura