Jag har lagt en beställning, men internet verkar inte aktiverat?

Uppdaterad

Detta kan bero på två saker:

• Din uppkoppling har inte hunnit aktiveras. Detta kan ibland ta någon timme (ibland upp till ett par dagar beroende på vilket stadsnät det rör sig om).
  • Det finns något tekniskt fel eller felkonfiguration i din dator eller router.

Kontrollera att du gjort alla inställningar i enlighet med Junets guider. Skulle felet fortfarande kvarstå, kontakta då oss så kommer vi att försöka hjälpa dig. Det underlättar om du är hemma vid datorn när du kontaktar oss, så kan vi tillsammans gå igenom dina inställningar samt göra en eventuell felsökning.