Hur mycket korttidssurf har jag kvar?

Uppdaterad

Denna information gäller endast dig som har köpt Korttidssurf för fritidshus i GlobalConnects nät.

När du köper snabbare surf väljer du mellan 1 dag, 7 dagar, eller 30 dagar. När den snabbare surfen är slut kopplas tjänsten automatiskt om till bastjänsten.

För att undvika att ditt bredband plötsligt blir långsamt, eller om du är osäker på hur mycket surf du har köpt, kan du besöka GlobalConnects portal för att se hur många dagar du har kvar. Gör så här:

1. Besök GlobalConnects sida för köp av surf
  2. Sök på din adress (som om du tänkte köpa ny surf)
  3. Klar!

Klicka här för att besöka portalen

Observera att det är GlobalConnect som tillhandahåller informationen. Vi kan inte se hur mycket surf du har kvar.