Fri heminstallation - vad betyder det?

Uppdaterad

Vår devis är att det ska vara enkelt att handla närproducerat bredband. Junet erbjuder därför en Fri heminstallation i samband med beställning av bredband och/eller telefoni (värde 595kr).

Vad innebär detta?
Vi kommer hem till dig och hjälper dig koppla in ditt bredband och/eller telefoni. Vi kontrollerar så att du kan surfa och/eller ringa innan vi åker därifrån. Det ger dig en enklare start på det nya digitala livet helt enkelt.

Detta ingår:

• En Fri Heminstallation per (ny) kund.
  • Vi kopplar in den utrustning du köpt av Junet samt gör en funktionskontroll så att de fungerar korrekt.
  • Vid köp av router konfigureras valfri dator/enhet så att den kan använda routern. Tänk dock på att det normal bara ingår en kabel med routern och att nätverkskort inte medföljer.
  • Resan till och från samt 30 minuters arbetstid på plats ingår. Behövs ytterligare tid utöver 30 minuter debiteras detta med 225kr per påbörjad halvtimme.

Detta ingår INTE:

• Vi spikar inga kablar eller gör andra fasta installationer (nätverksuttag, kopplingar i telenät).
  • Vi installerar normalt inte skrivare eller ställer in TV-boxar, TV-spel eller liknande.
  • Förutom den utrustning som du beställt ingår inga nätverkskort, kablar eller liknande. Vi har oftast med oss lite extra kablar, fråga oss gärna så berättar vi gärna vad de kostar.
  • Eftersom det är Fri heminstallation lämnar vi inga garantier på arbete.

Förutsättningar för Fri heminstallation:

• Du beställer bredband eller telefoni av Junet samt köper en router eller telefonidosa av Junet.
  • Vi kan inte garantera att existerande produkter som du har fungerar med vår utrustning.
  • Erbjudandet gäller enbart Jönköping med omnejd (inklusive Visingsö) samt Tranås. I Vetlanda kan telefonidosa levereras fraktfritt till din dörr.
  • Fri Heminstallation gäller vid ett tillfälle per kund och adress.

Fri Heminstallation gäller INTE:

• Om Junets bredband ingår i din hyra.
  • Om du har studentbredband från Junet.
  • Om utrustning från Junet ingår i din lägenhet. Dessa är redan installerade.
  • Om du redan nyttjat en Fri Heminstallation på samma adress.