Kom igång med Telefoni / Inkopplingsguide

Uppdaterad

Följ instruktionerna nedan för att komma igång med din IP-telefoni. Notera att utseendet på utrustningen i illustrationerna kan variera.

Steg-för-steg

1. Anslut ena änden av en Nätverkskabel till din fiberutrustning, uttag ”1” (valfritt uttag i vissa nät)
  2. Anslut andra änden av Nätverkskabeln till telefonidosan, uttag: ”WAN” (jordgloben)
  3. Anslut ena änden av en Telekabel till din telefonidosa, uttag: ”Phone 1”, (telefonen med siffran 1)
  4. Anslut andra änden av Telekabeln till din telefon
  5. Anslut den medföljande strömadaptern till telefonidosan (uttag ”DC 12V”), samt till ett eluttag

Vänta 5 minuter.

Om du endast har en Telefonitjänst kan du börja ringa nu. Om du även har en bredbandsdrouter du vill ansluta till din telefonidosa, utför du även de avslutande stegen nedan.

6. Anslut ena änden av en Nätverkskabel till din telefonidosa, uttag: ”LAN” (tre figurer)
  7. Anslut andra änden av Nätverkskabeln till din router, uttag: ”WAN”/”INTERNET” (Ofta markerad med annan färg)

Klart!

Guide taggad med: telefoni